VOLCANO QUADRO 11 KW-Дизайнерска камера на дърва в въздуховоди

VOLCANO QUADRO 11 KW:

Моноблоковите камини на дърва предлагат висока производителност, създавайки изискана и модерна среда за вашия дом. Висококачествените материали, съчетани с най-новите технологии, дават живот на дълготраен отличен продукт.

 

Дизайнерска италианска камина на дърва VOL C ANO QUADRO 11  KW с горивна камера от вермикулит , фронтален изглед и кавадратна форма на стъклото.

Системата на горивната камера се състои от две прегради, първият от вермикулит за повишаване на температурите в горивната камера, вторият от стомана за удължаване на изпускателния път: мигновен и среден висок КПД до 90% в зависимост от модела, спестяване на дърва и опазване на околната среда.

Вътрешна облицовка с шамотни плоскости с 50 mm дебелина на стените и 65 mm дебелина на дъното: стабилизиране на стайна температура и висок топлинен комфорт.

Дъното на камината е проектирано да е по ниско спрямо вратата, за да предложи повече място за товарене на дървата и удобство за потребителя.

Голям подвижен чугунен пепелник в практична форма за изпразване на пепелта.

Циркулацията на въздуха в отоплителна система, целяща да осигури наличието на необходимото количество кислород за горене, чрез подходящо пренасяне на димните газове  11 Pa
Диаметър на изхода за дим 200 мм
Нето тегло 300 кг
Енергиен клас DM186 екологичен сертификат

 

КПД (%)
Енергиен клас
Дълбочина (см)
Отопляем обем (куб. м.) 325
Размер на стъкло
Димоотвод
Височина (cm)

 

 

 

КПД (%)

Енергиен клас

Дълбочина (см)

Отопляем обем (куб. м.)

325

Размер на стъкло

Димоотвод

Височина (cm)

blank

Свързани продукти

blank

Запитване относно:

VOLCANO QUADRO 11 KW-Дизайнерска камера на дърва в въздуховоди