услуги

Консултация, изпълнение и Гаранция  на отоплителна инсталация в цялата страна. Комбинирани инсталации високо температурно (радиатори) с ниско температурно( подово) ,Солари в комбинация различни видове водогреейни котли, камини с водна риза,газови котли, термопомпи и хибридни.

Биомаса Енерджи ЕООД предлага цялостен комплект от услуги за крайния клиент, по отношение на консултиране, проект, изграждане, доставка, монтаж и пълно сервизно обслужване на висококачествени системи за отопление и охлаждане. Фирмата предлага първокласни решения за управление на климата в помещенията, които удовлетворяват различните потребности на клиенти в промишлената, търговска и жилищна сфера. Ние работим с производители, доказали своя опит и професионализъм в изработката на иновативни съоръжения за отопление и климатизация, които осигуряват оптимален комфорт и имат дълъг активен живот. Качествените системи се характеризират с висока енергийна ефективност, възможност за отполение при ниски външни температури и нисък разход на енергия.

Фирмата работи с официалните вносители на предлаганите продукти и осигурява пълен гаранционен и следгаранционен сервиз с оригинални резервни части. При нас може да закупите избраната от вас инсталация, без значение в коя точка на страната се намирате.
Ако имате нужда от консултация при избора, изграждането и оптимизирането на Вашата отоплителна инсталация, не се колебайте да се свържете с нас! Ние ще Ви информираме за най-удачните варианти, съобразно конкретната ситуация. Изпратете ни запитване или се свържете с нас по телефона 0877 700 513,506,503

Консултиране

Често клиентът е изправен пред сериозни колебания по отношение вида на определена инсталация и дали тя е ще е най-подходяща за него, дали ще удовлетвори изискванията му или има по-добри варианти за същия бюджет. Ние ще ви помогнем да си отговорите на тези и на още много други въпроси, както и да направите правилният избор. Нашите специалисти ще ви предоставят полезна информация за качеството на уредите и тяхната приложимост в конкретните условия.
Фирма „Биомаса Енерджи“ ЕООД държи на индивидуалния подход към крайния клиент и при необходимост и интерес от Ваша страна може да извърши оглед на мястото на обекта, където заедно със специалисти да прецени вида на инсталацията, подходящата мощност и оптималния вариант за монтаж.
За да бъде консултацията максимално съдържателна и полезна е нужно да сте наясно със следните фактори:

– Площта на сградата (помещението)
– От какъв материал е построен обекта – тухла, панел и т.н
– Наличие на изолация и нейната дебелина
– Вид на дограмата – алуминиева, PVC, дървена и т.н
– Брой външни стени
– Изложение и големина на прозорците
– Ще се използва ли уреда през преходните сезони?
– Предпочитан енергоизточник – дърва, пелети и биомаса, газ, ток и т.н

Консултация

Нашите консултанти ще Ви дадат откровен отговор за най-подходящия вид инсталация за Вашия обект и ще Ви информират за възможностите за проектиране и изграждане на комбинация от топлинни източници, сплит системи и инкорпориране на солари.

Проектиране

Проектиране

Основна цел на проекта е да гарантира оптимален комфорт при минимални разходи за енергия. Нашите експерти ще ви предоставят идейни проекти, базирани на изпитани в практиката и доказали своята ефективност технически решения. При нас ще получите и техническа оцена на инсталациите, заедно с информация за приблизителната стойност на разходите за отопление и охлаждане. В случай, че разполагате с изготвен ОВК проект, искате остойностяване на количествена сметка или се нуждаете от съвет за подобряване на инсталациите, не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони или на е-майл: [email protected]

Цените за проектиране се определят съобразно сложността при изпълнение, сроковете и изискванията на клиента и нормативно фиксираните минимални цени за изготвяне на проект.

Изграждане и монтаж

Екипът на фирмата разполага с квалифицирани техници, които ще изпълнят конкретните задания по изграждане на предварително проектираните системи. Всички особености и детайли в хода на изграждането ще бъдат извършени след предварително обсъждане и одобрение от страна на клиента.
Ефективното функциониране на системите не зависи само от тяхната марка и качество, но и от правилното им инсталиране от професионалисти. Прецизно изпълненият монтаж осигурява продължителна и безаварийна експлоатация на инсталациите. Качеството на монтажа зависи от техническите знания и умения на специалистите, високото качество на материалите при изграждане на инсталацията и професионалната техника на екипа.
Поради спецификата на монтажните дейности, цената за инсталацията се формира след предварително съгласуване с клиента и посещение на обекта.

Изграждане и монтаж
Пускане в експлоатация

Пускане в експлоатация

Нашите специалисти ще се погрижат за безпроблемното въвеждане в експлоатация на монтираните инсталации и ще извършат необходимата диагностика и замервания, с цел да се удостовери правилното изпълнение на монтажа и да се елиминират евентуалните нередности при функционирането им в бъдеще. Клиентът ще получи нужните насоки за регулярна поддръжка и профилактика на системите, които е добре да се спазват, с оглед намаляване честотата на авариите, спестяване на разходи за ремонт и увеличаване на експлоатационния срок на уредите.

Попитайте нашите консултанти за абонаментна поддръжка.
Абонаментната поддръжка на отоплителните, вентилационни и климатични инсталации предоставя бърза реакция от наш специалист, в случай на авария и голяма надеждност на системите, поради възможността за навременно диагностициране на възникналите в хода на работа проблеми и тяхното бързо отстраняване.

Сервиз

Биомаса Енерджи ЕООД осигурява пълно гаранционно и следгаранционно обслужване на оборудване, закупено от фирмата. Ние гарантираме, че всеки възникнал проблем ще бъде отстранен възможно най-бързо и качествено.
Преди да се обърнете към нас се уверете, че сте изпълнили указаните в инструкцията за експлоатация действия.

Гаранционен сервиз
Гаранционната поддръжка на всички закупени от фирмата уреди покрива възникналите фабрични дефекти по време на тяхната нормална експлоатация в указания гаранционен период. При възникнали гаранционни проблеми, ремонтът на съоръжението се поема от фирмата, включително резервните части или демонтаж и тестване в сервиз, в случай на необходимост. Гаранцията на уредите не покрива повреди, причинени от неправилна експлоатация, неподходящо захранващо напрежение или природни бедствия, както и опити за отстраняване на проблема от неквалифицирани лица.

Следгаранционен сервиз
Фирмата предлага и извън гаранционна поддръжка на закупените уреди и инсталации, като стойността на извършения ремонт се формира на база цената на повредената част, цена за транспортиране до обекта и цена за труд.
„Биомаса Енерджи“ ЕООД разполага с екип от висококвалифицирани специалисти, както и пълен капацитет от оригинални резервни части на фирмите производители. Цената на повредените части се обявява на клиента след диагностициране на проблема и преди тяхната подмяна.

Сервиз

Купи на изплащане

Фирма „Биомаса Енерджи“ ЕООД предлага възможност за покупка на инсталациите на изплащане. За да се възползвате от тази услуга е необходимо да кандидатствате за кредит пред банка, като е нужно да се поинтересувате за конкретните условия на съответната банка в това направление.
Ние ще ви предоставим пълно съдействие за избора на най-подходящата система, както и информация за изготвянето на необходимата документация за кандидатстване.

0