ТРИЛИЦЕВА ЕЛЕКТРИЧЕСКА КАМИНА ELECHARME MOOD THREE-SIDED /800-500/ и /800-650/

В момента този артикул не е наличен.

Електрическите камини предлагани от КАМИНИ ИТАЛИЯ са резултат от задълбочена работа и креативност на екип професионалисти и от дългогодишни изследвания, проектирани и произведени изцяло в Италия, представляват елегантен начин да декорирате с вкус дома си, без да замърсявате околната среда. Предлагаме уникални и завладяващи дизайнерски решения , които подобряват уюта в дома!Електрическите камини предлагани от КАМИНИ ИТАЛИЯ гарантират лесна инсталация и са готови за употреба; не произвеждат пепел или други остатъци от горивен процес.Допълнителни предимства : Не изискват поддръжка, могат да бъдат разположени навсякъде в къщата, не изискват комин.Произведено в Италия съгласно европейските референтни стандарти, използването на възобновяемо гориво няма да повлияе по никакъв начин на екологичния баланс.

Внушението и очарованието, придадено от пламъка на камината, съчетано с възможността за много бързо затопляне на жилищна площ или по-студена стая в къщата, вече е възможно благодарение на избора на електрически печки и камини от MaisonFire, водещата компания в Италия в производството и маркетинга на обзавеждане на камини. Без всякакъв вид димоотвод  или подвързване към друга система, без рисковете, свързани с наличието на горива или сажди, тези истински дизайнерски елементи са в състояние да предложат ефект на пламък със страхотна атмосфера: те могат да се използват както без излъчване на топлина (оставете се да бъдете приспивани от магията на огъня в приятна лятна или зимна вечер), така и чрез активиране на бърза и ефективна отоплителна мощност (за помещения до 30 кв.м.) на ниска цена.

Почистването, липсата на остатъци и поддръжка, бързината и ефективността правят тази колекция от камини валидна алтернатива на други отоплителни системи за малки помещения.

Камината от серия  ELECHARME e затворена отпред със стъкло. Възможност за 2kw отопление, автоматично зареждане (произвежда се само с хидравлична връзка). Многоцветно осветление на огнището от жарава. Интерфейс с продукта чрез APP. Три възможни покрития на огнището: дърво, бели камъчета, кристални камъчета.

Опционални артикули:

• Антирефлексно стъкло: служи за ясно подобряване на визията на пламъка. Препоръчва се за камини, подложени на светлина, идваща от прозорци

• Гръб в черно стъкло: ако искате да придадете повече елегантност на продукта. Това ще подобри естетическото представяне на продукта.

• Вътрешни светлини (горни, долни или и двете): за подчертаване на вътрешната декорация.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

За модел FRONTAL /800-500/ Външни размери: L. 100 cm. – P. 53,6 cm. – H. 86/101 cm.

За модел FRONTAL /800-650/Външни размери:  L. 100 cm. – P. 53,6 cm. – H. 88/103 cm

Консумация на ток е само за естетичен ефект: 400 вата
Отопление: 2 kW
Покритие: дърво, бели камъчета, кристали
Интерфейс: App

 

 

Мощност (Kw)

Широчина (cm)

,

Дълбочина (см)

Височина (cm)

,

Енергиен клас

blank

Свързани продукти

blank

Запитване относно:

ТРИЛИЦЕВА ЕЛЕКТРИЧЕСКА КАМИНА ELECHARME MOOD THREE-SIDED /800-500/ и /800-650/