ТЕРМОПОМПА LG Therma V МОНОБЛОК (220 V) 12 KW/14 KW/16 KW

В момента този артикул не е наличен.

Технически характеристики на LG Therma V МОНОБЛОК (220 V)12kW,14kW ,16kW

Параметър Мин/макс
Широчина см 124
Дълбочина см 39
Височина см 145
Мощност: kW 12; 14; 16 Kw
Tегло: кг 141
Отопляема площ куб. м. 300; 366; 385

Предимствата на постояннотоковият двигател без четки (BLDC) на вентилатора на LG предлага енергоспестяване до 40% при ниска скорост и 20% при висока скорост в сравнение с променливотоковите двигатели.
Работата в тих режим може да намали нивото на шума, особено при задаване на времето с дистанционно управление, позволяващо на потребителите да задават още седмичен график за включване/изключване.
Чрез задаване на режим на работа с функция против бактерията легионела, Therma V нагрява автоматично целия воден резервоар веднъж седмично, докато температурата на водата достигне 80°C.
THERMA V е най-новата отоплителна система въздух-вода от LG, снабдена с модерна технология, която пести енергия. THERMA V е предназначена за новопостроени или реновирани сгради, тя може да бъде използвана при различни отоплителни решения – от подово отопление до производство на топла вода с няколко затоплящи източници.
Енергийно-ефективно решение: THERMA V предлага най-доброто решение за отопление и топла вода в дома, благодарение на инверторната си технология.
Разнообразно приложение, богат избор от отоплителни решения на нови или реновирани сгради.
При новопостроено жилище, с нискотемпературните моноблок и сплит модели отоплението и охлаждането на дома е безпроблемно.
При реновирано жилище THERMA V може да се свърже със съществуващ бойлер, за да оптимизира енергийната ефективност и отоплителния капацитет на реновираното жилище.

  • Лесно обслужване

    Решението за отопление от типа „всичко в едно“ с вградени основни компоненти позволява лесен монтаж без допълнителни тръбопроводи за хладилния агент. Монтажниците могат лесно да направят проверка и да осигурят техническо обслужване само чрез премахване на 3 винта. Освен това са инсталирани водни филтри тип „скоба“ за лесна поддръжка на филтъра без необходимост от допълнителни инструменти.
  • Настройка преди монтажа

    Въз основа на информацията за обекта монтажниците могат да подготвят предварителни настройки с конфигуратора на LG и да запишат данните на карта с памет в офиса си. След това те могат просто да поставят картата с памет в слот в задната част на дистанционния контролер, за да активират конфигурираните данни. Това дава възможност на монтажниците лесно и бързо да пуснат системата в експлоатация.
Мощност (Kw)

, ,

Отопляем обем (куб. м.)

300, 366, 385

blank

Свързани продукти

blank
Няма намерени продукти

Запитване относно:

ТЕРМОПОМПА LG Therma V МОНОБЛОК (220 V) 12 KW/14 KW/16 KW