ОТКРИТИ ЧУГУНЕНИ ОГНИЩА СЕРИЯ GS 80-100-120

В момента този артикул не е наличен.

tehnicheska karta-Focolari_in_ghisa

Каталог-отворени-горивни-камери-барбекюта-фурни-Girolami

ЦИМЕНТОВО ТЯЛО С ЧУГУНЕНО ОГНИЩЕ

Открити огнища от чугун, налични в размери 80, 100 и 120.
Отопление чрез натурална конвекция.
Предлага се във фронтална, ъглова и кръгла версия.

ОГНИЩЕ ЗА ВГРАЖДАНЕ ОТ КЕРАЛТЕК ИЛИ ЧУГУН?

ЧУГУНЪТ е материалът par excellence, предназначен за покриване на горивните камери на отоплителни уреди. Има много висока устойчивост на високи температури, не се деформира и спомага за повишаване на температурите в горивната камера с последващо повишаване на производителността.

KERALTEK® е ново поколение керамичен огнеупорен материал, патентован от Girolami. Сместа му се пече във фурна при над 1200°, подобрявайки топлинната дифузия и степента на устойчивост на много високи температури, позволявайки високо натрупване на енергия.

СПЕЦИФИКАЦИИ И ОСНОВНИ ФУНКЦИИ:

Димоотвод 200/250мм

Тегло 293-411 кг

БОНУС ОБОРУДВАНЕ:

  • Чугунена решетка
  • Свалящ се пепелник
  • Чугунено огнеупорно легло
  • Кръгъл вентил за изпускане на дим

ОПЦИИ:

  • Допълнителен комплект за заключване/затваряне на вратите, наличен за модели 80-100-120. Комплект резе с двойна функционална врата и стъкло. Приложимо за камини GK 80, GK 100, GK 100 MAX

ПРОДУКТИТЕ НА GIROLAMI SRL: ТРАДИЦИЯ, КАЧЕСТВО, ИЗСЛЕДВАНИЯ И ТЕХНОЛОГИИ

КАЧЕСТВО, НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ТЕХНОЛОГИИ ОТ ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ. ДА Е ВИНАГИ В КРАК С ВРЕМЕТО Е ДЪЛГОСРОЧНАТА ВИЗИЯ НА ИТАЛИАНСКАТА ФИРМА GIROLAMI SRL, НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА КОМБИНИРАНИ ПРОДУКТИ НА ПАЗАРА.

• ПРОИЗВЕДЕНИ В РИМ, ИТАЛИЯ : Корпоративният център на GIROLAMI SRL е сърцето на всички фази, предшестващи срещата на продукта с пазара. Там се ражда всеки проект, подбират се внимателно и тестват строго оригинални италиански материали. Следват многократни проверки на продукта за качество за да се удовлетворят изискванията на всеки клиент.
• СЕРТИФИКАТИ : Всички продукти на GIROLAMI SRL отговарят на най-строгите сертификати на ЕС.
• СЪВМЕСТИМОСТ : Продуктите на Джиролами са съвместими с различни видове отоплителни системи и системи за санитарна вода, като традиционни подови или екосистеми.
• KERALTEK : Горивните камери на комбинираните камини са изградени от KERALTEK. Той е керамичен огнеупорен материал от ново поколение, патентован от GIROLAMI. Текстурата му се пече при температура над 1200 ° C, като се подобрява термичната дифузия и степента на устойчивост при много високи температури, което позволява високо енергийно съхранение.

Компанията разработва и произвежда комбинирани камини с водна и въздушна риза, които използват различни горива – дърва, дървесни и слънчогледови пелети, дървесен чипс, черупки, костилки, гроздови семки и др. Използват се за отопление, снабдяване с БГВ, захванване на радиатори и колектори в частни домове и ваканционни вили. Иновативният подход при тези съоръжения се изразява в система за автоматично преминаване от един вид гориво към друг.
Повече информация за GIROLAMI SRL може да намерите на www.girolamicaminetti.it

Тип вентилация

Ъгъл на стъклото

,

Комин (ф)

,

Тегло (кг)

297, 411

Широчина (cm)

, ,

Дълбочина (см)

, ,

Височина (cm)

, ,

blank

Свързани продукти

blank

Запитване относно:

ОТКРИТИ ЧУГУНЕНИ ОГНИЩА СЕРИЯ GS 80-100-120