Комбиниран котел BIOMATIC EVO на пелети дърва и биомаса 26kW-30kW-34kW

1.00лв.

ПрограматорFIRE CONTROLПодготовка на дистанционно за управление от разтояниеS.C.P. Революцията на горенетоEKLEANER
Изчистване

Серията Biomatic EVO и Biotec EVO са комбинирани котли от последно поколение с избор на гориво пелети, дърва и биомаса от италианският лидер в производството на комбинирана отоплителна техника Girolami SRL.

Постигнати са впечатляващи резулатти от най-ниски въглеродни емисии и едно от най-високо КПД,
термична производителност над 95,5%.
Производството им е в съответствие със всички изисквания на европейския стандарт ECODESIGN 2020.

Постигната е екологична класификация от 5 звезди в модела 26 kW,  най-високото постижение към момента за околната среда!

Новият тип котли Biomatic EVO и Biotec EVO са с увеличена топлинна мощност, бързо загряване  на водата, подобрени характеристики и при високите киловати, които позволяват значително оптимизиране на топлинните разходи.

КАЧЕСТВО, НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ТЕХНОЛОГИИ ОТ ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ. ДА Е ВИНАГИ В КРАК С ВРЕМЕТО Е ДЪЛГОСРОЧНАТА ВИЗИЯ НА ИТАЛИАНСКАТА ФИРМА GIROLAMI SRL, НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА КОМБИНИРАНИ ПРОДУКТИ НА ПАЗАРА.

• ПРОИЗВЕДЕНИ В РИМ, ИТАЛИЯ : Корпоративният център на GIROLAMI SRL е сърцето на всички фази, предшестващи налагането на продукта на пазара за отоплителни уреди от най-висок клас. Там се заражда всеки проект, подбират се внимателно и тестват строго оригинални италиански материали. Следват многократни проверки на продукта за качество за да се удовлетворят изискванията на всеки клиент.
• СЕРТИФИКАТИ : Всички продукти на GIROLAMI SRL отговарят на най-строгите сертификати на ЕС.
• СЪВМЕСТИМОСТ : Продуктите на GIROLAMI са съвместими с различни видове отоплителни системи и системи за санитарна вода, като традиционни подови или екосистеми.
• KERALTEK : Горивните камери на комбинираните камини са изградени от KERALTEK. Той е керамичен огнеупорен материал от ново поколение, патентован от GIROLAMI. Текстурата му се пече при температура над 1200 ° C, като се подобрява термичната дифузия и степента на устойчивост при много високи температури, което позволява високо енергийно съхранение.
• ГОРИВНА КОНВЕРТНА СИСТЕМА: Благодарение на иновативната система за горене, преходът от дървесни пелети към дърво или биомаса и обратно е напълно автоматичен.
• НАПЪЛНОАВТОМАТИЗИРАНИТЕ : комбинирани камини на GIROLAMI са създадени, за да се използват с различни горива (дърво, пелети, черупки, костилки, слънчогледови семки, фъстъци, ПДЧ и др. биомаса), в една горивна камера.
• НИСКА МОЩНОСТ И ИКОНОМИЧНОСТ : спрямо конвенционалните отоплителни уреди.
• НАПЪЛНО АВТОМАТИЗИРАНА СИСТЕМА ЗА ПОДАВАНЕ НА ГОРИВО : различна от традиционните системи, иновативната система за подаване на източници на гориво от Girolami гарантира: автоматично почистване на горивната камера; отпада необходимостта от ежедневно почиставане. Красотата на естествения пламък: пелетът не пада върху пламъка, който да го смущава. Много ниски емисии на прах и замърсяване.
Комбинираните камини на дърва, пелети, чипс, костилки и др. с водна и въздушна риза, работещи с различни видове възобновяеми биогорива придобиват широка популярност сред потребителите. Основните предпоставки за това са високата ефективност, изключително лесната поддръжка и ниската степен на отделяни вреди емисии в помещенията. Отличен пример за съоръжения с подобен технически профил са продуктите на утвърдения италиански доставчик на решения за отоплителния сектор GIROLAMI.
Компанията разработва и произвежда комбинирани камини с водна и въздушна риза, които използват различни горива – дърва, дървесни и слънчогледови пелети, дървесен чипс, черупки, костилки, гроздови семки и др. Използват се за отопление, снабдяване с БГВ, захванване на радиатори и колектори в частни домове и ваканционни вили. Иновативният подход при тези съоръжения се изразява в система за автоматично преминаване от един вид гориво към друг.

Ръководство за употреба

Височина (cm)

Широчина (cm)

Дълбочина (см)

Разход (кг/час)

, ,

Мощност (Kw)

, ,

Димоотвод

Тегло (кг)

380

Отопляем обем (куб. м.)

673, 860, 917

КПД (%)

Вход въздух

blank

Свързани продукти

blank
Няма намерени продукти

Запитване относно:

Комбиниран котел BIOMATIC EVO на пелети дърва и биомаса 26kW-30kW-34kW