ИНОКСОВ КОМИН ПРАВ ЕЛЕМЕНТ 0,25М-Ф.200

Двойните иноксови комини се използват за отвеждане на димните газове от всички камини и котли, които използват за гориво пелети, дърва, чипс, газ и др.

Коминните тела са произведени от неръждаема стомана AISI 304 BA с дебелина 0,4mm което ги прави силно издръжливи атмосферните влияния, на високи температури и корозия.

Подходящ за камини и печки на дърва, пелетни камини и котли за централно отопление (газови, нафтови, котли на дърва, чипс, пелети и друго твърдо гориво).Иноксовите комини (димоотводи) способстват постигането на равномерен горивен процес и отвеждане на димните газове. Те редуцират консумацията на гориво и свалят до минимум конденза, с което се постига оптимална енергийна ефективност. В експлоатационни условия издържат на обичайни механични, топлинни и други натоварвания, както и на атмосферни и химически въздействия.
Монтирането на димоотвода може да е вътрешно или външно. Иноксовите димоотводи могат да се използват като отделен комин или връзка към съществуващ такъв, в шахти от зидан материал или като вътрешен комин при положена изолация.

blank

Свързани продукти

blank

Запитване относно:

ИНОКСОВ КОМИН ПРАВ ЕЛЕМЕНТ 0,25М-Ф.200