Двуконтурен газов котел Condens 7000i W-BOSCH-ЧЕРНА СЕРИЯ

3,600.00лв.

ПрограматорПодготовка на дистанционно за управление от разтояние

Новият модел Condens 7000i W на BOCSH e лесен за управление, красив дизайн, изгоден като инвестиция

Осигурява Ви постоянна ефективност :
Спестяването на енергия с този газов кондензен уред е много лесно, тъй като горелката модулира: в диапазона от 12,5 до 100 % от максималната мощност тя се адаптира винаги автоматично към актуалната необходима топлина във Вашето домакинство. Затова отоплението работи с висока ефективност и тогава, когато не се нуждаете от работата му на пълна мощност.

Лесен е за модернизиране :
С Condens 7000i W можете с лекота да замените своя стар уред. Благодарение на компактните размери на уреда не Ви е необходимо повече място за отопление отколкото досега. Condens 7000i W се присъединява лесно към съществуващите връзки – и Вашето ново отопление е готово за работа!

Интуитивно обслужване :
На дисплея на уреда може лесно да настроите основните функции на отоплението. Ако комбинирате Condens 7000i W с интелигентния регулатор EasyControl на Bosch управлението чрез интернет става дори още по-лесно. Затова се грижи интуитивно приложение, в което можете да се ориентирате с лекота от самото начало.

Наистина впечатляващ дизайн :
Впечатляващият стъклен дизайн на Condens 7000i W доказва, че дори отоплителните уреди могат да са красиви. Независимо дали в коридора, банята или кухнята – благодарение на добрия си външен вид, цветовите варианти в черно и бяло, както и компактните размери на уреда, можете с гордост да гопоставите във Вашия дом. Няма да ви се налага да криете Condens 7000i W: неговият завладяващ дизайн привлича всички погледи. Избирайки Condens 7000i W, Вие избирате технология, която заслужа да се види.

Височина (cm)

Широчина (cm)

Дълбочина (см)

Разход (кг/час)

Мощност (Kw)

Димоотвод

Тегло (кг)

48

Отопляем обем (куб. м.)

400

КПД (%)

Цвят

,

blank

Свързани продукти

blank
Няма намерени продукти

Запитване относно:

Двуконтурен газов котел Condens 7000i W-BOSCH-ЧЕРНА СЕРИЯ