Камeри без въздуховоди на дърва 12KW /16 KW със затворено керамично или чугунено огнище-серия MBS MONOBLOKK

ДимоотводЕнергиен клас А+Вентилационна система

В момента този артикул не е наличен.

seria MBS_tehnicheska karta

Информация за продукта

Tопловъздушка камина х осигуряваща изключителен комфорт с много предимства :

Затворен въздушен моноблок с плъзгащо се стъкло, с чугунено огнище и огнеупорни стени KerAltek® или чугун.
Предлага се във версии 80-100-120. Отопление чрез естествена конвекция или с допълнителен вентилационен комплект.

Термоустойчиво стъкло с въздушно охлаждане
Широка видимост на пламъка
Екологичен клaс 1 звезда
Антиексплозионен механичен клапан

Корпус от боядисана стомана

Врата с вертикално отваряне и резе

Стени и огнище в Keraltek (версия MBS KEALTEK)

Стени и огнище от чугун (версия MBS GS)

Автоматичен регистър на дима

Eкологичен сертификат : ECODISIGN 2022
ОТОПЛЕНИЕТО ИТАЛИАНСКО ПРОИЗВОДСТВО Е СИМВОЛ НА ТРАДИЦИЯ, КАЧЕСТВО, ДИЗАЙН, ИЗСЛЕДВАНИЯ И ТЕХНОЛОГИИ

КАЧЕСТВО, НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ТЕХНОЛОГИИ ОТ ПОКОЛЕНИЯ. ДА Е ВИНАГИ В КРАК С ВРЕМЕТО Е ДЪЛГОСРОЧНАТА ВИЗИЯ НА ИТАЛИАНСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА КОМБИНИРАНИ ПРОДУКТИ НА ПАЗАРА.

• ПРОИЗВЕДЕНИ В ИТАЛИЯ : Продуктите преминават през всички фази, предшестващи срещата на продукта с пазара. Там се заражда всеки проект, подбират се внимателно и тестват строго оригинални италиански материали. Следват многократни проверки на продукта за качество за да се удовлетворят изискванията на всеки клиент.
• СЕРТИФИКАТИ : Всички продукти отговарят на най-строгите сертификати на ЕС.
• СЪВМЕСТИМОСТ : Продуктите са съвместими с различни видове отоплителни системи и системи за санитарна вода, като традиционни подови или екосистеми.
• KERALTEK : Горивните камери на комбинираните камини са изградени от KERALTEK. Той е керамичен огнеупорен материал от ново поколение, патентован от GIROLAMI. Текстурата му се пече при температура над 1200 ° C, като се подобрява термичната дифузия и степента на устойчивост при много високи температури, което позволява високо енергийно съхранение.
• ГОРИВНА КОНВЕРТНА СИСТЕМА: Благодарение на иновативната система за горене, преходът от дървесни пелети към дърво или биомаса и обратно е напълно автоматичен.
• НАПЪЛНОАВТОМАТИЗИРАНИТЕ : комбинирани камини са проектирани да използват с различни горива (дърво, пелети, черупки, костилки, слънчогледови семки, фъстъци, ПДЧ и др. биомаса), в една горивна камера.
• НИСКА МОЩНОСТ И ИКОНОМИЧНОСТ : спрямо конвенционалните отоплителни уреди.
• НАПЪЛНО АВТОМАТИЗИРАНА СИСТЕМА ЗА ПОДАВАНЕ НА ГОРИВО : различна от традиционните системи, иновативната система за подаване на източници на гориво гарантира: автоматично почистване на горивната камера; отпада необходимостта от ежедневно почиставане. Красотата на естествения пламък: пелетът не пада върху пламъка, който да го смущава. Много ниски емисии на прах и замърсяване.
Комбинираните камини на дърва, пелети, чипс, костилки и др. с водна и въздушна риза, работещи с различни видове възобновяеми биогорива придобиват широка популярност сред потребителите. Основните предпоставки за това са високата ефективност, изключително лесната поддръжка и ниската степен на отделяни вреди емисии в помещенията. Отличен пример за съоръжения с подобен технически профил са продуктите на утвърдения италиански доставчик на решения за отоплителния сектор GIROLAMI.
Компанията разработва и произвежда комбинирани камини с водна и въздушна риза, които използват различни горива – дърва, дървесни и слънчогледови пелети, дървесен чипс, черупки, костилки, гроздови семки и др. Използват се за отопление, снабдяване с БГВ, захванване на радиатори и колектори в частни домове и ваканционни вили. Иновативният подход при тези съоръжения се изразява в система за автоматично преминаване от един вид гориво към друг.

Височина (cm)

,

Широчина (cm)

, ,

Дълбочина (см)

Комин (φ)

20, 25

Мощност (Kw)

, ,

Тегло (кг)

176, 210, 228

Материал

,

Размер на стъкло

, ,

blank

Свързани продукти

blank

Запитване относно:

Камeри без въздуховоди на дърва 12KW /16 KW със затворено керамично или чугунено огнище-серия MBS MONOBLOKK