Блог за отопление

kamini-italia.com

Биомаса Енерджи ЕООД
София
ул. "Цар Борис III" 225 A
Моб. 0877 700 506
e-mail: info@kamini-italia.com

NEW 2017 CHERIE UP H 15 kW Пелетна камина с водна риза

 

CHERIE UP H 15 kW е най-новият модел пелетна камина с водна риза на EDILKAMIN. Дизайнът на камината е изключително стилен – грациозно стеснен в средата овален силует, който елегантно допълва модерния интериор. Дистанционното управление позволява да се отпуснем на дивана и да контролираме работата на камината, наслаждавайки се на приятната топлина. Корпусът и горивната камера са изработени от стомана и чугун.

Моделът разполага с вграден мощен вентилатор за топъл въздух за отопление на стаята, в която е позиционирана камината. Запалването и почистването на горивната камера се извършва автоматично.

Новият модел пелетна камина CHERIE UP H 15 kW е предназначен за отопляема площ 390 куб.м., като може да захранва радиатори и подово отопление в цялото жилище. Възможно е също комбиниране със соларни панели и / или газов котел. Капацитетът на вградения бункер е 21 кг. Моделът е снабден със седмичен програматор, може да функционира в автоматичен режим или с ръчно управление.

Характерно за тази камина е наличието на 7-степенна енергоспестяваща помпа, проектирана специално за бранда EDILKAMIN, която спомага за осъществяване ефекта на общата модулация. Помпата се модулира съобразно движенията на шнека, които са в постоянен режим на модулация спрямо зададената температура. При достигане на желаната температура помпата продължава работа на по-ниска степен, като по този начин спестява енергия.

Системата Leonardo® непрекъснато отчита най-важните параметри при горене и контролира изгарянето на пелетите. И това не е всичко – управлението на камината може да се осъществява от таблет или мобилен телефон, постредством приложение и WI-FI kit, които се поръчват отделно от комплекта.

Новата пелетна камина на 2017 година се прозивежда в следните варианти:

  • CHERIE UP H STEEL 15 kW– странични и предни профили от стомана в 4 цвята – бял мат, бордо, тъмно сиво и бронз
  • CHERIE UP H CERAMIC 15kW – керамичен топ, странични и предни профили от керамика в цветовете бял мат, бордо, тъмно сиво и бронз
  • CHERIE UP H GLASS 15 kW – топ, странични и предни профили от стъкло в черно или бяло
  • CHERIE UP H SOAPSTONE 15 kW – топ, странични и предни профили от кварцов камък
Category: Uncategorized