Блог за отопление

kamini-italia.com

Биомаса Енерджи ЕООД
София
ул. "Цар Борис III" 225 A
Моб. 0877 700 506
e-mail: info@kamini-italia.com

MITO IDRO 16,2 kW-Пелетна камина с водна риза

 

Пелетна камина MITO IDRO 16,2kW е усъвършенстван вариант на модел IDROPOINT 11.3 kW. Проектирана е с по-големи размери (52/55/110 см.) и реално има двойно по-голям капацитет на бункера – 30 кг. При положение, че квадратурата на жилището надвишава 100 кв.м. е за препоръчване да се спрем точно на този модел, тъй като осигурява автономност на работния процес до 27 часа. Новият модел е предназначен за отопление на 420 куб.м.

MITO IDRO 16,2kW работи със система Леонардо®, като може да захранва радиатори и подово отопление. Разполага с вграден вентилатор с възможност за включване и изключване по желание на клиента. По този начин произвежданият горещ въздух отоплява стаятата, в която е инсталирано съоръжението. С помощта на апликацията за мобилно управление на пелетното съоръжение, работния процес може да се контролира от разстояние – огънят се визуализира в реално време постредством графика, може да увеличим или намалим температурата, а също и да следим разхода на пелети.

Пелетната камина се предлага в следните варианти:

  • MITO IDRO 16,2kW STEEL – със стоманени страници, керамичен топ и декоративни керамични акценти в четири цвята – черен гранц, бордо, бежово и кремаво бяло.
  • MITO IDRO 16,2kW CERAMIC – керамични страници и топ, както и декоративни керамични акценти в бордо, бяло и кремаво бяло.

 

Представените модели пелетни камини са с автоматично запалване, разполагат с вградена циркулационна помпа и разширителен съд. Управлението и на двата модела може да се извършва от разстояние, посредством приложение на EDILKAMIN за операционни системи Android/iOS и wi-fi модул, който може да бъде закупен отделно.

 

Category: Uncategorized