Блог за отопление

kamini-italia.com

Биомаса Енерджи ЕООД
София
ул. "Цар Борис III" 225 A
Моб. 0877 700 506
e-mail: info@kamini-italia.com

Пелетна камина на водна риза MEG 23 kW и MEG PIU 30 kW – да изразим индивуален стил!

Пелетна камина MEG 23 kW и MEG PIU 30 kW – да изразим индивуален стил!

С тази камина наистина ще изразим своя собствен почерг и усещане за стил. Изработена е от стомана и чугун. Оригиналното керамично лице е допълнително подсилено със стъкло “черен екран”. Декоративният фронт се предлага в три цветови варианта – пергамент, бяло и бордо.

MEG 23 kW и MEG PIU 30 kW е свободно стояща пелетна камина с водна риза, изработена в оригинална ергономична форма с размери 59/68/121см. Бункерът на пелетното съоръжение е с капацитет 40 кг. С тази камина може да се отоплява площ от 780 куб.м., като осигурява автономна работа в продължение на 19 часа.

Моделът работи със система Leonardo® и разполага с вграден хидравличен кит за отопление – високоефективна циркулационна помпа, превключвател на налягането на водата, клапан за разтоварване, предпазен клапан, байпасен клапан, свързване към разширителен съд, вграден в отоплителен уред. Пелетната камина е оборудвана с вентилатор, който може да се включва при желание и да произвежда топъл въздух за отопление на стаята, в която е инсталирана.

При интерес MEG 23 kW и  MEG PIU 30 kW може да се изработи с опционални китове – за отопление и битова гореща вода, в комбинация с газов котел за отопление и БГВ или разделно отопление.

 

И двата модела пелетни камини могат да се управляват и от разстояние, посредством WI-FI връзка и приложение за iOS и Android. Информацията за цялата гама от отоплителни уреди на EDILKAMIN ще намерим на уеб сайт www.kamini-italia.com на официалния вносител за България – фирма „Мирев“ ООД.

 

Пелетните съоръжения на EDILKAMIN представляват уникална комбинация от изискан дизайн и атрактивни иновативни технологии. Те не само ще стоплят, но и ще добавят допълнителна стойност на дома.

Category: Uncategorized