Блог за отопление

kamini-italia.com

Биомаса Енерджи ЕООД
София
ул. "Цар Борис III" 225 A
Моб. 0877 700 506
e-mail: info@kamini-italia.com

Пелетната камина – когато искаме качество и лукс

 

Държим на комфорта и уюта в дома! Премислили сме добре всяка инвестиция и за нищо на света не бихме направили компромис точно сега, когато трябва да помислим за отоплението. А в многообразието от отоплителни системи на пазара, често пъти се оказваме на кръстопът по отношение на приоритетите си или под влиянието на приказливи продавачи, които нерядко може да ни подведат. Ако вече сме взели решение да заложим на пелетна камина, но все още не сме убедени кое е най-доброто за скъпоценния ни дом, значи определено сме попаднали на правилния материал.

Пелетните съоръжения на EDILKAMIN предлагат висока топлинна ефективност, спестяват до 40% от разходите за отопление и отделят минимални количества вредни емисии в околната среда. Модерният дизайн на камините е допълнително обогатен с декоративни облицовъчни елемнти, които хармонично допълват интериорния стил. Пелетните камини с водна риза на EDILKAMIN могат да се комбинират с традиционните газови котли. Уредите са проектирани да произвеждат битова гореща вода за захранване и управление на високотемпературни системи (радиатори) и нискотемпературни инсталации (подово отопление), като може също така да се използват в комбинация със слънчеви панели.

 

EDILKAMIN е една от водещите компании в Европа, производител на отоплителни системи на дърва, пелети и алтернативни възобновяеми енергийни източници. Отоплителните системи се произвеждат от висококачествени материали – чугун, стомана, керамика и могат да захранват радиатори и да произвеждат битова гореща вода за цялото домакинство.

Category: Uncategorized