EdilKamin - италиански отоплителни системи
GB flag IT flag DE flag RU flag ES flag
Камини с водна риза на дърва

Камини с водна риза на дърва

БОГАТА ПРОДУКТОВА ГАМА ОТ КАМИНИ НА ДЪРВА С ВОДНА РИЗА,те могат да бъдат с вертикално отваряне на вратата ,както и с различни по форма стъкла.Призматични,плоски ,обли и ъглови (ляв или десен ъгъл). Големия обем на водната риза позволява отпление и топла вода на различни по големина площи 100,200 300кв.м

Котли на пелети

Котли на пелети

ПЕЛЕТНИТЕ КОТЛИ са високо ефективни с КПД до 92% .Напълно автоматизирани и оборудвани с бункер, нагревател, цирк.помпа, разширителен съд и платка за управление. Според нуждите на домакинството можете да изберете пелетен котел с различни показатели. От основно значение е обемът, който искате да отоплявате и количеството гореща вода, от което се нуждаете. Мощностите, които предлага EDILKAMIN са 12,15,18,24,33 kW.

Пелетни камини с водна риза

Пелетни камини с водна риза

ПЕЛЕТНИТЕ КАМИНИ С ВОДНА РИЗА НА EDILKAMIN имат характеристики, които ги правят без конкуренция – естетика, максимална функционалност, икономичност и екологичност. Отличават се с висока ефективност 92% КПД. Предлагат се с различни мощности 11.3,15,18,24,33 kW. Разнообразни дизайнерски решения по форма,цвят и компактност .

транспорт, монтаж, гаранция и сервиз

facebooktwittertwitterYoutube
задай въпрос?