зарежда се ...
Контакти

Пелетни камини с водна риза

 ПРОМОЦИЯ ДО: 31.1.2019

! Внимание това са ориентировъчни стойности.
*Отопляемият обем е изчислен на база изолация на помещението, съгласно L10/91, и следващите го изменения, както и на база 33 Kcal/m3 потребление на топлинна енергия за час.
11,3 kW
IDROPOINT 11.3KWпелетна камина с водна риза IDROPOINT
Пелетна камини с водна риза
Цена - 4890 лв.
15 kW
IDROSALLY STEEL 14KWпелетна камина с водна риза IDROSALLY STEEL 14 kW
Пелетна камина с водна риза - NEW 2015
Цена - 6073 лв.
IDROSALLY CERAMICA 14KWпелетна камина с водна риза IDROSALLY CERAMICA 14 kW
Пелетна камина с водна риза - NEW 2016
Цена - 6566 лв.
-5%
MITO IDRO STEEL 16,2KWпелетна камина с водна риза MITO IDRO STEEL
Пелетна камина с водна риза - NEW 2016
Цена - 6612 лв.
Стара цена - 6960 лв.
NEW 2017 CHERIE UP H STEEL 15KWПелетна камина с водна риза CHERIE UP H ACC 15kW
Пелетни камини с водна риза
Цена - 6943 лв.
-6%
MITO IDRO CERAMIC 16,2KWпелетна камина с водна риза MITO IDRO CERAMIC
Пелетна камина с водна риза - NEW 2016
Цена - 6963.52 лв.
Стара цена - 7408 лв.
CHERIE UP H CERAMIC 15 KW – NEW 2018Пелетна камина с водна риза CHERIE UP H CERAMICA 15kW
Пелетни камини с водна риза
Цена - 7413 лв.
CHERIE UP H GLASS 15 KW - NEWПелетна камина с водна риза CHERIE UP H GLASS 15kW
Пелетни камини с водна риза
Цена - 7672 лв.
18 kW
NEW 2017 VYDA H - 18KWПелетна камина с водна риза Vyda H18KW
Пелетни камини с водна риза
Цена - 7296 лв.
KIRA H 18,7 KWПелетна камина с водна риза Kira H 18,7KW
Пелетни камини с водна риза
Цена - 7296 лв.
NEW 2017 BLADE H ACCIAIO 18KWПелетна камина с водна риза BLADE H ACCIAIO 18KW
Пелетни камини с водна риза
Цена - 7578 лв.
BLADE H CERAMIC 18,7 KW - NEWПелетна камина с водна риза BLADE H CERAMIC 18.7KW
Пелетни камини с водна риза
24 kW
KIRA H 22,5 KWПелетна камина с водна риза Kira H 22.5 KW
Пелетни камини с водна риза
Цена - 7649 лв.
VYDA H 22 KW - NEW 2018Пелетна камина с водна риза Vyda H 22KW
Пелетни камини с водна риза
Цена - 7860 лв.
NEW 2017 BLADE H ACCIAIO 22 KWПелетна камина с водна риза BLADE H ACCIAIO 22KW
Пелетни камини с водна риза
Цена - 7954 лв.
DAISY 20KW (SLIM FIT - 40см.)Пелетна камина с водна риза DAISY 20kW
Пелетна камина с водна риза
Цена - 8420 лв.
MEG - 23KWПелетна камина с водна риза MEG 23KW
Пелетна камина с водна риза
Цена - 8636 лв.
BLADE H CERAMIC 22.5 KW - NEWПелетна камина с водна риза BLADE H CERAMIC 22,5KW
Пелетни камини с водна риза
33 kW
MEG PIU 30 KW Пелетна камина с водна риза MEG PIU 30 KW
Пелетна камина с водна риза
Цена - 9216 лв.

Информация за пелетни камини с водна риза

Пелетните камини с водна риза на EdilKamin се характеризират с естетика, голяма функционалност и икономичност.

Камините с водна риза на пелети имат следните предимства:

• екологично чисто отопление на пелети;
• камините с водна риза могат да работят дълго време автономно;
• пелетните камини се предлагат в различни модели с различни покрития (стомана, керамика, талк и т.н.), което допринася те да изглеждат още по-красиви и оригинални;
• пелетните камини с водна риза отопляват целия дом;
• камините с водна риза на пелети произвежда топла вода за всички нужди на бита и домакинството;
• пелетните камини са лесни за инсталация. Те се нуждаят от димоотвод само 8 см в диаметър;
• пелетните камини с водна риза могат да бъдат позиционирани в апартаменти и къщи на няколко етажа без кондициониране на настоящите планове на етажа;
• пелетните камини с водна риза са много икономични. Спестяванията Ви ще са гарантирани.

 

Пелетна камина IDROPOINT 11,3kW

 

Един от новите модели пелетни камини на EDILKAMIN е IDROPOINT11.3kW. В сравнение с IDROTECH той с по-малки размери и правоъгълна форма. Важно допълнение е  дръжката  за детски контрол. Има частична декоративна керамика – отгоре, от дясно и от ляво. Модела се предлага с 3 цвята на керамиката- кремаво бяло, бордо лукс и стоманено сиво. Има нов дисплей и нова платка. Пелетните камини на италианския концерн EDILKAMIN - IDROPOINT11.3kW  са тестванни в една от най-престижните лаборатория в Австрия и покриват най-високите критерии в този клас камина. Пелетната камина е предназначена  е за отопление на 295 куб.м.(отоплява около 100кв.м), . Камината е снабдена с естествена конвекция и овлажнител, който подобрява качеството на въздуха. Пелетна камина на EDILKAMIN - IDROPOINT11.3kW  има термодвойка на изгорелите газове. На водната риза има датчик, който следи температурата и предпазва от прегряване – зададената температура не може да се превишава. На всички камини има датчик, който при проблем с шнека реагира и изключва камината.

Седмичния програматор позволява камината да се включва и изключва в желаното от вас време. КОМФОРТ – Клима е автоматична концепция на работа за контрол на желаната температура. Система ECO контрол по вода при достигане на зададената температура, камината преминава от 5 скорост на 1 скорост . Не се изключва а поддържа температурата (Модулира се автоматично). Препоръчваме включването на ECO режим намаля разхода на пелети и повишава ефективността.

Автоматична проверка AUTOCHECK, може веднага да идентифицира евентуални проблеми. Камината се самопочиства автоматично – без да спира да работи.

IDROPOINT11.3kW е оборудвана с циркулационна помпа и разширителен съд. Най-практично при експлоатацията на камината е да се зададе една постоянна температура, например 55-60 градуса топлина на водата. След това модулацията се извършва по вода.  Препоръчително е при всички продукти с водна риза да се ползва UPS 600W, за да може при евентуална авария на ток да не се повреди камината. В горивните камери има вакуумметър, който изчислява налягането на въздух вътре в горивната камера.Всички продукти на ЕDILKAMIN са със сертификати в Европейската общност.

Пелетна камина IDROTECH 11.3kW на EDILKAMIN се предлага в няколко цвята на керамичните страни: в керемидено, бордо-лукс и в алуминиево сиво.

Пелетната камина IDROTECH 11.3kW  се. Причислява към категорията  свободно стоящи камини. Може да се инсталира във всекидневна стая, което позволява на потребителя да се наслади на уюта и комфорта,  създаден от живия огън в съчетание с уникалния дизайн на съоръжението.  Изработена е изцяло от чугун -  горивната камера, корпус, както и аксесоарите вътре в нея (пепелник и вратичка).Отвън е облицована с  декоративна керамика и керамично стъкло. Камината може да се свърже с 4-5 радиатора (в зависимост от размерите) плюс бойлер. Камината е лесна за обслужване и почистване. Камината отдава 1,3 kW топъл въздух (без вентилатор ). Пелетната камина модел IDROTECH11.3kW  е оборудвана с : термодвойка на изгорелите газове, сензор на входящия поток, термостат за сигурност на шнека, предпазен клапан, манометър, циркулационна помпа, разширителен съд и др. Всички системи на марката производител се самоизключват при достигане на 90°C. Програматор позволява камината да се включва и изключва в желаното от вас време.Благодарение на иновативни технологии камината IDROTECH11.3kW  може да се управлява от разстояние – чрез свързване към GSM контролер. КОМФОРТ –Клима е автоматична концепция на работа, която позволява на камината да достига желаната температура и да я контролира.Така IDROTECH11.3kW  спира да гори когато е необходимо, а когато температурата се понижи, тя се активира отново. Система ECO контрол по вода при достигане на зададената температура, камината преминава от 5 скорост на 1 скорост . Не се изключва а поддържа температурата (Модулира се автоматично). Препоръчваме включването на ECO режим намаля разхода на пелети и повишава ефективността. .Камината се самопочиства автоматично – без да спира да работи. Модел IDROTECH11.3kW  е най-масовият и най-купуваният продукт за Източна Европа. Всички продукти на ЕDILKAMIN са със сертификати на Европейската общност

 

ПЕЛЕТНА КАМИНА С ВОДНА РИЗА модел IDROPELLBOX15kW

 

Пелетна камина, със средна мощност 15kW,  която е в състояние да захранва и може да управлява високотемпературни системи (радиатори) , ниско температурни системи(подово) и също така да се използват в комбинация със слънчеви панели. Пелетната камина с водна риза IDROPELLBOX на EDILKAMIN комбинира изискан дизайн и характеристики обуславящи качество и удобство. Има красиво керамично стъкло( удобно и лесно за почистване)  и горивна камера от чугун. Оборудвана е със затворен разширителен съд, циркулационна помпа и предпазен вентил с термозащита. Корпусът и е от стомана 0,5 см. Също така разполага и с автоматизирано управление на процесите на запалване и почистване, както и с първата уникална система, която е в състояние да управлява автоматично изгарянето на пелетите  - Система Леонардо®. Вентилаторите са вискооборотни и безшумни, клас А. Други удобства са вграденият бункер 30кг. = автономност до 36ч. и вграденото чекмедже за пепелно съдържание. Иновативните технологии позволяват управление с дистанционно и дори управление от разстояние посредством GSM.

 

Сравни

0877 700 506  
изпрати запитване
За среща
Адрес
Този сайт използва бисквитки, те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки.
Повече информацияРазбирам