зарежда се ...
Контакти

EdilKamin
Висококачествени италиански котли и камини с водна и въздушна риза, печки на дърва и пелети.

Клуб на инсталатора

Клубът на инсталатора е част от сайта достъпна само за фирми, които дистрибутират и монтират нашите съоръжения. Ако искате да станете членове на този клуб, моля свържете се с нас и попълнете формата за рагистрация.

Последно от блога за отопление

Отопление на пелети и биомаса с пелетни котли LAGUNAОтопление на пелети и биомаса с котлите LAGUNA

 

Пелетните котли EDILKAMIN осигуряват надеждно и безопасно отопление за дома. Изработени са от висококачествени материали с доказани якостни и изолационни свойства. Подходящи са за инсталация в сервизни помещениея, мазета или приземни етажи и произвеждат топлинна енергия за отопление и захранване с битова гореща вода (БГВ). Благодарение на специфичната си конструкция и автоматика се отличават с високо КПД и минимални усилия за поддръжка.

 

Пелетен котел LAGUNA P (Клас 5 EN303-5  2012) на италианската марка EDILKAMIN се произвежда в четири варианта на мощност, съобразно отопляемия обем:

  • 12 kW – 295 куб.м.

  • 18 kW – 430 куб.м

  • 24 kW – 580 куб.м

  • 35 kW – 805 куб.мВиж повече

Отопление с котли на пелети TERMIKA

Несравним комфорт при отопление с пелетни котли EDILKAMIN

 

Отоплението с котли на пелети е все по-предпочитана алтернатива през последните няколко години. Основен аргумент за това е оперативната самостоятелност на уреда с минимална намеса на човешкия фактор. Автоматизацията на пелетните котли обезпечава тяхното безпроблемно функциониране, без те да се превръщат в ежедневен ангажимент за потребителите. Другата не по-малко важна причина е използваното гориво. Пелетите са възобновяем източник на енергия, с висока плътност и ефективност при изгаряне. При производството и горенето им се отделят незначителни въглеродни емисии. Подобна инвестиция е не само икономически изгодна, но и бързо възвръщаема, в сравнение с ежегодните разходи при котлите на твърдо гориво.


Виж повече

REECL - получете до 20% безвъзмездна финансова помощ 

Въвеждането на енергоспестяващи технологии и системи в домакинствата спомага не само да се реализират спестявания, но и да се намали потреблението на енергия по пътя към устойчиво развитие. Подобни инвестиции ще направят дома по-комфортен за живеене и ще съдействат за намаляване на въглеродните емисии и подобряването на енергийната ефективонст.

Фирма “Мирев” ЕООД е официален представител на италиянския концерн EDILKAMIN за България. Компанията предлага на българския пазар пълната гама от отоплителни уреди на производителя, наред с цялостен инженериг и гаранционен сервиз. “Мирев” ЕООД е одобрен партньор на финансиращите банки по Програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома REECL. Всички продукти на EDILKAMIN отговарят на европейските изисквания за енергийна ефективност и качество.


Виж повече

Пелетна камина на водна риза MEG 23 kW и MEG PIU 30 kW - да изразим индивуален стил!

Пелетна камина MEG 23 kW и MEG PIU 30 kW - да изразим индивуален стил!

С тази камина наистина ще изразим своя собствен почерг и усещане за стил. Изработена е от стомана и чугун. Оригиналното керамично лице е допълнително подсилено със стъкло “черен екран”. Декоративният фронт се предлага в три цветови варианта – пергамент, бяло и бордо.

MEG 23 kW и MEG PIU 30 kW е свободно стояща пелетна камина с водна риза, изработена в оригинална ергономична форма с размери 59/68/121см. Бункерът на пелетното съоръжение е с капацитет 40 кг. С тази камина може да се отоплява площ от 780 куб.м., като осигурява автономна работа в продължение на 19 часа.
Виж повече

Пелетна камина на водна риза BLADE H 18.7 kW и 22 kW – когато говорим за класа!

Пелетна камина BLADE H 18.7 kW и 22 kW – когато говорим за класа!

Елегантният, плосък дизайн разчупва представите за традиционната камина, превръщайки я в оригинален акцент на интериора. Японско керамично стъкло предоставя детайлна гледка на живия огън и красотата на танцуващите му пламъци. Но BLADE H 18.7 kW и 22 kW  е много повече от изискано бижу за дома – тази камина притежава завидни технологични достойнства и предлага висока топлинна ефективност – КПД > 92%.

Модел BLADE H 18.7 kW и 22 kW  е свободно стояща пелетна камина с водна риза с корпус от стомана и чугун. Съоръжението е с размери 104/39/120 см. и е предназначено за отопляема площ 485 куб.м. Капацитетът на бункера е 22 кг., което спомага за дългата автономна работа на камината – до 26 часа. Пелетната камина може произвежда битова гореща вода и да захранва радиатори и лъчисто подово отопление в цялата къща. Възможно е да се комбинира със соларни панели или котли на газ. За удобство на крайния потребител, производителят е предвидил три възможности за монтаж на димоотвода – от ляво, от горе и на гърба на камината.
Виж повече

Сравни

0877 700 506  
изпрати запитване
За среща
Адрес
Този сайт използва бисквитки, те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки.
Повече информацияРазбирам